Youtube


  Канал 5 телевизија

  35:20
  • 4342
  • 16
  • 7
  Проголосовало пользователей: 23
  Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group
  ЕЩЁ
  • СКАЧАТЬ
  Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group.
  • СКАЧАТЬ
  • СКАЧАТЬ
  Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group.
  • СКАЧАТЬ
  забава Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group.
  • СКАЧАТЬ
  Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group.
  • СКАЧАТЬ
  Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group.
  • СКАЧАТЬ
  Претседателот на Единствена Македонија Јанко Бачев, не престанува со скандалите. Official facebook: https://www.facebook.com/Kan...
  • СКАЧАТЬ
  Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group.
  • СКАЧАТЬ
  Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group.
  • СКАЧАТЬ
  Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group.
  • СКАЧАТЬ
  проф. д-р Стефан Влахов Мицов, заменик претседател на Единствена Македонија, вечерва, вторник, 20 февруари...
  • СКАЧАТЬ
  Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group.
  • СКАЧАТЬ
  Канал 5 телевизија денеска слави важен јубилеј. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir ...
  • СКАЧАТЬ
  Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 23.05.2012
  долина на волците заседа нова сезона на канал 5 тевизија наскоро, -промо dolina na volcite zaseda nova sezona na kanal 5 televizija...
  • СКАЧАТЬ
  Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group.
  • СКАЧАТЬ
  Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group.
  • СКАЧАТЬ
  За вчерашната јавната расправа за пиратеријата известуваа скоро сите медиуми, но се случи и еден парадокс....
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 28.01.2010
  Со велосипед низ цел свет... Позната максима ја практикува штипјанецот Дејан Зафиров. По летниот подвиг...
  • СКАЧАТЬ
  Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group.
  • СКАЧАТЬ
  Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group.
  • СКАЧАТЬ
  Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group.
  • СКАЧАТЬ
  Вестите од недела добиваат конкуренција со ,,Фчерашни“ Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 02.11.2017
  Гостување на Д-р Татјана Гуржанова, гинеколог-акушер и Ин витро специјалист во отворената програма на канал...
  • СКАЧАТЬ
  Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 03.01.2018
  Секоја недела во 11.00 часот на фрекфенцијата на Канал 5 телевизија се емитува детското шоу Тинтири Минтири...
  • СКАЧАТЬ
  20 годишен внук ја усмртил својата 66-годишна баба во скопската населба Драчево. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Te...
  • СКАЧАТЬ
  Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group.
  • СКАЧАТЬ
  Улицата Призренска во скопската населба Кучевишка бара ја крие мачната судбина на двајца браќа. Official facebook:...
  • СКАЧАТЬ
  Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group.
  • СКАЧАТЬ
  Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group.
  • СКАЧАТЬ
  Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group.
  • СКАЧАТЬ
  Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group.
  • СКАЧАТЬ
  Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 18.12.2011
  Гостување на НМАМ (Нова Македонска Асоцијација на Магионичари) на Канал 5 телевизија во емисијата Зевзекман...
  • СКАЧАТЬ
  Популярные тэги
   Сейчас смотрят
   Пользователи