Youtube


  Песна за Христо Узунов од местото на неговото погибје 24.04.2014 с.Цер

  HD
  10:44
  автор | дата 25.04.2014
  • 20339
  • 199
  • 4
  Проголосовало пользователей: 203
  Вистината за Христо Узунов се пренесува од колено на колено -
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 02.02.2015
  Тврдокорни - Христо Узунов - Сезона 1 Превземен од http://trackermk.com.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 26.04.2014
  Description Патронен празник на ОУ„Христо Узунов", Охрид ,2014(прв дел) По повод Патрониот празник на училиштето,у...
  • СКАЧАТЬ
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 26.03.2010
  Tvrdokorni/Тврдокорни 4/4 - Тв Серија - Христо Узунов - Кирил Псалтиров,1988 година во режија на Стојан Стојановски.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 12.02.2017
  ГРУПА Света Софија STRING QUARTET St. Sophia.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 26.03.2010
  Tvrdokorni/Тврдокорни 1/4 - Тв Серија - Христо Узунов - Кирил Псалтиров,1988 година во режија на Стојан Стојановски.
  • СКАЧАТЬ
  Христо Узунов Hristo Uzunov.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 19.06.2010
  Комплетна идеја, монтажа, музика и режија: Горан Марковски. Употребени се видео инсерти од Македонската...
  • СКАЧАТЬ
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 17.07.2014
  Здружение Илинденски Марш Христо Узунов- Охрид.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 01.08.2011
  Унијата на Млади Сили ја има честа да зачекори низ времето преку песната, да ја негува и љуби традицијата,...
  • СКАЧАТЬ
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 04.03.2014
  pesma za hristo uzunov.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 30.05.2018
  Печат - 30.05.2018 Христо Узунов.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 03.07.2015
  Документарец за селскиот живот и ритуалот за повикување дожд за плоднст на нивите,, за поголем род , за бериќ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 22.08.2018
  И мојта мила родина е там И таму има Божи свет Јас сакам таму да загинам А ти не заборави ме. Иди, те чека...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 25.03.2016
  Macedonian folk song about Hristo Uzunov from Ohrid. Hristo Uzunov was born in 1878 in Ohrid, then in Ottoman Empire. On August 5, 1898, Dimitar Grdanov, ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 20.02.2015
  Македонски син кој својот живот го дал за Слободна и Независна Македонија за својот Македонски народ !!!
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 19.03.2014
  Od arhivata na Bale - Veles https://www.facebook.com/OnAirMacedonia Copyright Protected by ONAIRMK https://www.facebook.com/OnAirMacedonia.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 21.03.2012
  ПЕСНА ЗА ХРИСТО УЗУНОВ.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 16.05.2018
  Pesna za Hristo Uzunov eden od najgolemite sinovi i borci za sloboda na Makedonija !
  • СКАЧАТЬ
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 27.08.2011
  Makedonska narodna pesna - 'Zaplakalo e Mariovo' - Pande Kominovski - Pasata / Pashata | Панде Коминовски (Пашата) - Заплакало е Мариово ...
  • СКАЧАТЬ
  Web: http://sitel.com.mk/ Facebook: https://www.facebook.com/tvsitel.mk/ Twitter: https://twitter.com/SitelTV Instagram: https://www.instagram.com/siteltelevision/ ...
  • СКАЧАТЬ
  Охрид-положување на цвеќе, Цер - панихида во чест на херојот Христо Узунов.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 26.03.2010
  Tvrdokorni/Тврдокорни 3/4 - Тв Серија - Христо Узунов - Кирил Псалтиров,1988 година во режија на Стојан Стојановски.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 30.11.2016
  Трајче Веселинов - Песна за Христо Узунов Производство на МТВ/МРТ.
  • СКАЧАТЬ
  " Мила моја мајко, Јас сум прв твој син и мој долг е да бидам околу тебе, за да не чувствуваш потреба...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 15.10.2012
  I do not own the copyrights, all credits goes to the author of the song!
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 28.11.2009
  Охридска староградска песна. Климе Садило и охридските трубадури.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 18.05.2012
  " Мила моја мајко, Јас сум прв твој син и мој долг е да бидам околу тебе, за да не чувствуваш потреба од ништо....
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 11.06.2016
  Кирил Митоски со оркестар во живо на Фолк Естрада оркестар: Хармоника - Дарко Илиевски Виолина - Владимир...
  • СКАЧАТЬ
  Песна за Пере Тошев, Македонски војвoда.исп,Ансамблот „Македонија“.
  • СКАЧАТЬ
  Популярные тэги
   Сейчас смотрят
   Пользователи